thumb

Artesans

Tots els nostres productors i proveïdors són empreses o projectes compromesos amb el país, la tradició i la manera de fer bé les coses, que treballen la terra i l’estimen amb el mateix compromís que El Foment.

Per aquest motiu, estem molt orgullosos de poder comptar amb ells i posar en valor els seus productes tot donant visibilitat al bo i millor dels Països Catalans.

1. Terres del Nord
CAP D'ONA

En l’edició d’enguany del World Beer Challenge, la cervesa Cap d’Ona ha rebut la medalla d’or a la millor cervesa del món amb una puntuació perfecta: cent punts sobre cent.

Municipi: Argelers

Visita'ls
AMISTAT

Celler apassionat per la garnatxa, aposten per l’expressió d’aquesta varietat de raïm ancorada històricament en el paisatge català. Vins naturals compromesos amb el territori i el paisatge.

Municipi: Bages del Roselló

Visita'ls
2. Alt Pirineu
RATAFIA TERRÀNIA

Fresca, balsàmica i amb notes clarament primaverals. Terrània deixa un sabor llarg, fi i lleuger en boca que remarca l'essència d'aquesta ratafia mediterrània. Elaborada amb processos totalment artesanals i amb les millors matèries primeres, Terrània combina maceracions en bóta i destil·lacions, dutes a terme en un petit alambí a llenya.

Municipi: La Pobla de Segur

Visita'ls
LICORS PORTET

En l’edició de 2019, Licors Portet va guanyar tres medalles als USA Spirits Ratings, el concurs de licors més important dels Estats Units.

Municipi: La Pobla de Segur

Visita'ls
CAL TOMÀS

Més de 100 anys elaborant embotits de qualitat i criant vedella ecològica. Un negoci familiar que conrea els farratges, cuida les vaques i elabora els embotits.

Municipi: La Pobla de Segur

Visita'ls
3.Terres del Ter
CALLOL SERRATS

Callol Serrats ha transmès de generació en generació la tradició mil·lenària de la salaó de l'anxova, siguent l'empresa en actiu més antiga del sector.

Municipi: L’Escala

Visita'ls
CERVESA MINERA

Fruit de la puresa de les aigües que davallen del Taga i de la Serra Cavallera i de la maduració a les seves entranyes, neix la Minera: cerveses artesanes, d'alta fermentació.

Municipi: Sant Joan de les Abadesses

Visita'ls
RATAFIA LA PABORDESSA

La Pabordessa és un licor elaborat per la maceració de nous tendres, collides a mà, en aiguardent i en bótes de fusta, durant 6 mesos i també per la destil·lació en alambí amb foc de llenya al bany maria de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies.

Municipi: Vilablareix

Visita'ls
WHYM

La cervesa Whym es fabrica a Girona a petita escala, de forma tradicional, amb mètodes i ingredients que li donen característiques diferencials i amb cocció de foc directe que li dona el toc especial de la fusta.

Municipi: Vilablareix

Visita'ls
ECCOCIVI

Aquest celler s’ha construït integrat en el paisatge, sota terra i al costat d’una masia ancestral que dona nom a la finca i al seu millor vi, Ca l’Elsa.

Municipi: Sant Martí Vell

Visita'ls
CAL FORMATGER

Orígens, passió i ganes de compartir tot allò que els envolta. La bona llet és clau per fer formatges, i ells treballem amb "bona llet" per representar i reivindicar el sector primari; gestor de boscos i pilar clau del nostre present i futur.

Municipi: Girona

Visita'ls
PORCS CASOLANS COROMINAS

La premissa “qualitat abans que quantitat” i més de 40 anys dedicats a la criança de porcs els han permès elaborar un producte incomparable. L'èxit dels seus embotits rau en el fet de poder-ne controlar tot el procés, des de la criança fins a l'elaboració.

Ubicació: Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Visita'ls
CAN RALIU

La història de “Can Raliu” és la d’una petita empresa familiar dedicada des de fa molt temps a la carnisseria i la xarcuteria, que gaudeix d’uns orígens i una història particulars.

Municipi: La Bisbal d’Empordà

Visita'ls
L’OU DE L’ESTANY

L'Ou de l'Estany ofereix una àmplia gamma de varietats d'ous que es poden trobar avui dia al mercat: tradicionals, frescos, camperols, ecològics o preparats per al sector de l'hostaleria.

Municipi: Serinyà

Visita'ls
LA PUNTUAL

A la Puntual totes les farines que utilitzen són ecològiques i de qualitat, fent llargues fermentacions i només amb ingredients naturals.

Municipi: Girona

Visita'ls
MOLÍ DE PALS

Si avui en dia l’Empordà és conegut com a zona arrossera és gràcies a l’esforç dels pagesos de Pals. Arròs Molí de Pals ’aprofita al màxim les qualitats úniques que ens ofereix el terreny i la climatologia de l’Empordà.

Municipi: Pals

Visita'ls
LICORS QUEVALL

Licors naturals elaborats a Llançà de forma totalment artesanal amb plantes i fruites de la terra.

Municipi: Llançà

Visita'ls
COLLVERD

A Collverd són experts en fetge gras. El seu producte arriba directament del criador al consumidor:des de les granges, passant per l’escorxador propi fins a les instal.lacions on elaboren els seus productes.

Municipi: Vilamalla

Visita'ls
GIN VOLCÀNIC

Una ginebra única amb tota l’essència de la Garrotxa: triple destil·lada amb pedres volcàniques, aigua pura del territori, amb maceració dels botànics de la Ratafia Russet i a partir de la destil·lació de ginebró.

Ubicació: La Garrotxa

Visita'ls
EMPORDÀLIA

El Celler de Vi Empordàlia ofereix diversos vins: vi blanc, vi negre, vi rosat, vi de criança, vi reserva i cava. Tots els seus vins tenen Denominació d'Origen Empordà.

Municipi: Vilajuïga

Visita'ls
4. Terres centrals
SAMBUCUS

Cooperativa de treball i empresa d’inserció, sense ànim de lucre. Donen oportunitats professionals a persones amb dificultats sociolaborals en els àmbits agrari i gastronòmic.

Municipi: Manlleu

Visita'ls
OLLER DEL MAS

La família Margenat són els hereus d’una història mil.lenària. Aposten per vins de qualitat i excel.lència, fets amb els valors com la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori.

Municipi: Manresa

Visita'ls
5. Ponent
CASTELL DEL REMEI

Una finca que ha estat enclavament estratègic al llarg de la història i que actualment acull el celler de vins fins més antic de Catalunya amb gran prestigi internacional.

Municipi: Penelles

Visita'ls
6. Metropolitana de Barcelona
CAFÈS NOVELL

Des de 1958 produint cafès excel·lents de gran qualitat, tan deliciosos com responsables. Gaudir d’un cafè Novell és un gran moment en tots els sentits.

Municipi: Vilafranca del Penedès

Visita'ls
CELLER HOSPITAL DE SITGES

Protector del llegat històric que representa la Malvasia de Sitges, continua preservant, conreant i fent de la seva elaboració un dels objectius principals com a celler.

Municipi: Sitges

Visita'ls
CELLER MAS CANDI

Aquest petit celler busca la complicitat amb el paisatge, treballant les nostres varietats autòctones i recuperant-ne d’antigues catalanes, gairebé desaparegudes.

Municipi: Avinyonet

Visita'ls
REFRESKCAT

Refrescs de llimona, taronja i cola elaborats amb els millors ingredients i amb aigua de km 0 que prové directament del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac.

Municipi: Terrassa

Visita'ls
SAINT GERVASI

Saint Gervasi es va fundar el 2014 quan dos amics, apassionats del món de l’aperitiu, van decidir embarcar-se en aquest projecte, amb l’objectiu de desmarcar-se de la conserva de granel tradicional.

Municipi: Barcelona

Visita'ls
RATAFIA L’HÒSTIA

Licor de nous verdes macerat amb més de vint extractes naturals d’herbes aromàtiques com el romaní, la canyella, la sàlvia, la taronja, l’anís sec o el fonoll. És l’hòstia.

Municipi: Sant Miquel D’Olèrdola

Visita'ls
MORITZ

Parlar de Moritz és parlar de cervesa, de més de 160 anys d'història i, sobretot, parlar de Barcelona, perquè va ser la primera cervesa de la ciutat.

Municipi: Barcelona

Visita'ls
7. Camp
CELLER MANYÉ FORTUNY

El vermut Medusa és un vermut clàssic, fet com a l’antiga. Després d’un any a la bota, l’evolució tant de les aromes com de la dolçor, arriba a un punt òptim. Sabors de fruita confitada, d’espècies, de xocolata i de cafè

Municipi: Tarragona

Visita'ls
SUCCÉS VINÍCOLA

Vins de Trepat amb DO Conca de Barberà, un raïm autòcton de la regió.

Municipi: Montblanc

8. Terres de l'Ebre i l'Uixó
SEGADORS DEL DELTA

Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de 5 generacions d’arrossers al Parc Natural del Delta de l’Ebre, neix Segadors del Delta.

Municipi: Deltebre

Visita'ls
CELLER BATEA

El vi i la terra com a expressió de la nostra cultura i identitat afrontant el repte de cada verema amb la il·lusió i la maduresa de reconèixer que encara queda per aprendre.

Municipi: Batea

Visita'ls
VINS DE L’ESTANQUER

Aquest projecte neix a Canet Lo Roig, al nord de la província de Castelló. Elaboren vins de qualitat que reflecteixin el territori del Maestrat.

Ubicació: Canet lo Roig

Visita'ls
9. Metropolitana de València
CELLER DEL ROURE

Tota la força del territori destilada a través dels seus vins clássics i antics.

Ubicació: València

Visita'ls
10. Terres del Sud
MANU GUARDIOLA

Vins elaborats amb respecte a la naturalesa, la terra i la tradició.

Ubicació: Xaló

Visita'ls
11. Illes Balears i Pitiüses
CELLER SON VELL VINYES I VINS

Vins que transmeten el paisatge de Mallorca a través dels seus aromes i sabors amb nitidesa i intensitat.

Ubicació: Mallorca

LICORS MOYÀ

Des de 1890 fabricant licors que et transporten a terres mallorquines.

Ubicació: Mallorca

Visita'ls