thumb

El menú de la Fonda

Dina amb productes dels Països Catalans

ENTRANTSSEGONS PLATSPOSTRES 

Entrants

  • Amanida xatonada 
  • Crema de carbassa amb cansalada (opció vegana)
  • Fessolets amb botifarra de perol
  • Verduretes de temporada amb romesco
  • Cloïsses amb all i julivert (+2 €)

Segons plats

  • Fideus a la cassola
  • Rostit de seitan amb prunes i pastanaga
  • Conill amb ceba a la mallorquina
  • Secret de porc amb escalivada
  • Bonítol de Sant Pere Pescador a la cassola (+3 €)

Postres

  • Pa de pessic de pastanaga i nous
  • Iogurt d’ovella amb prèssec
  • Crema catalana
  • Ensaïmada de cabell d’àngel de Les Balears

Inclou

  • Beguda: aigua o aigua amb gas osmotitzada
  • 1 copa de vi blanc o de vi negre o refresc o cervesa La Flama o refresc de llimona, taronja o cola.
  • Pa

* Podeu canviar les postres per cafè.

Preu menú: 17,50 €

---

Mig menú: 13 € 

(Un primer o segon plat + postres + beguda)

---

Disponible de dimarts a divendres no festius, de 13 a 15.45 h.